Zonwering

Kunststof rolluiken, screens of knikarmschermen op maat?

Rolluiken tegen zon én inbraak

Rolluiken vormen een uitstekende beveiliging tegen inbraakpogingen. De kwaliteitsrolluiken van Maatkamp Kozijnen zijn dan ook vervaardigd uit onverwoestbaar aluminium of duurzaam kunststof. De aluminium lamellen zijn dubbelwandig en gevuld met een schuimkern die voor extra isolatie en stabiliteit zorgt. Door al deze eigenschappen bieden rolluiken enorme voordelen.

Zo zijn ze naast inbraakvertragend ook zon- en warmtewerend in de zomer en energiebesparend in de winter. Bovendien zorgen rolluiken voor een prima geluidsisolatie en houden ze insecten buiten. Ook kan, doordat de lamellen verstelbaar zijn, licht en lucht naar wens worden doorgelaten. Rolluiken van Maatkamp Kozijnen combineren functionaliteit en uitstraling voor een stukje extra wooncomfort.

Screens, de sfeervolle zonwering

Een screen werkt als een rolgordijn: het doek is verzwaard door middel van een aluminium lijst en loopt tussen twee zij-geleiders naar beneden.

Kap, zijgeleiders en onderlijst zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. Screens zijn niet alleen sterk en duurzaam maar geven ook een fraaie uitstraling aan de woning.

Het grote voordeel van screens is dat u gewoon naar buiten kunt kijken terwijl de woning comfortabel koel blijft doordat de zon wel word buiten gehouden. 

Knikarmschermen, een aangename oplossing voor een behaaglijk terras

Zorgeloos genieten op uw eigen terras maakt deel uit van het leef- en woongenot. Daarom is het belangrijk dat u op een mooie, zonovergoten dag, zelf kunt kiezen of u in de zon of juist in de schaduw wilt zitten.

Is dat laatste het geval dan is het fijn om te weten dat u dat in een sfeer kunt doen die u aanspreekt.

Dankzij een knikarm-terrasscherm, waarbij u zelf de keuze van de kleuren en motieven bepaalt, zoals die het beste passen bij uw huis en tuin. Bovendien is een knikarmscherm niet alleen mooi om te zien, maar ook erg praktisch; het zorgt er namelijk voor dat hinderlijk zonlicht en overdadige warmte buitenshuis blijven. Een knikarmscherm is een scherm waarbij degelijkheid gecombineerd wordt met schoonheid.