Over ons

Maatkamp
Kozijnen

Over ons

‘Persoonlijk, vakkundig, professioneel.’

Met deze drie woorden, in combinatie met de woorden eerlijk en betrouwbaar, omschrijven we de kernwaarden ons bedrijf. Specialiteit, de naam zegt het al: kunststof kozijnen. Compleet geleverd en gemonteerd volgens uw wensen!

Maatkamp Kozijnen is in 1998 gestart als zelfstandig dealer van kunststof kozijnen in Groenlo en verhuisde in 2001 naar het huidige pand in Lichtenvoorde. We hebben alle specialiteiten in huis en beschikken over meerdere montageteams. Dat laatste is essentieel, we hebben een fantastisch product, maar dat moet wel goed worden gemonteerd. Klanten krijgen wat hen is beloofd. Deze Achterhoekse mentaliteit, zeggen wat je doet en doen wat je zegt, is kenmerkend voor de filosofie van Maatkamp Kozijnen en we doen dus ook het liefst zaken met mensen met diezelfde mentaliteit. Dat is de reden dat Maatkamp Kozijnen zich beperkt tot de regio, met vestigingen in Lichtenvoorde en Zutphen.

Geen gladde verkoop maar een gedegen advies. Bij Maatkamp Kozijnen vinden we het belangrijk om onze klanten een deskundig en eerlijk advies te geven. Onze eigen montageteams en onze merkonafhankelijkheid spelen hierbij een belangrijke rol. Sinds 1998 zijn we uitgegroeid tot een bekend bedrijf in de Achterhoek, waarbij we waarden als kwaliteit, service en vertrouwen hoog in het vaandel hebben staan.

Onze klanten waarderen onze gemoedelijke sfeer en persoonlijke aanpak al jaren.

Maatkamp kozijnen ook voor de zakelijke markt

Als zakelijke partner bent u bij Maatkamp Kozijnen uiteraard ook van harte welkom. Maatkamp denkt graag vooraf met u mee in het ontwerp en gaat samen met u en eventueel uw klant op zoek naar een passende oplossing met de juiste prijs- kwaliteitsverhouding.

Wij hebben al vele aannemers ondersteund. Zo kunnen wij u begeleiden bij het hele verkooptraject van kunststof kozijnen voor uw klanten. U bent bijvoorbeeld samen met uw klanten van harte welkom in onze showrooms. Daarbij kunnen wij u en uw klanten adviseren.

En wat dacht u van het traject van inmeten, monteren tot nazorg en service en onderhoud. Aan u de keuze. Maatkamp denkt met u en uw klant mee!

Scroll naar boven